23 Haziran 2020 Salı

Japon Otomotiv Firması Sekiso, Makina Kabini ve Katı Atık Depolama Konteynerleri - 112 m2

Japon otomotiv devi Toyota firmasının otomobillerinde kullanılan hava filtresi, manifold hortumu, motor muhafaza kapakları gibi Toyota otomobillerinde kullanılan plastik aksamları üretmek için kurulan Sekiso firmasının makina ve katı atıkların fabrika dışında güvenli alanda depolanması için ihtiyacı olan depolama konteynerleri imal edilip fabrika bahesine kurulumu tamamlanmıştır.



Düz bir beton zemin üstüne oturtulan depolama konteynerleri her biri 4 metre genişlikte, 7 metre uzunlukta ve 3 metre yükseklikte 4 adet konteynerin birleşimi ile imal edilmiştir. Tüm konteynerlerin birleştirilmesi ile toplam da 4 metre genişlikte 28 metre uzunluğu ile 112 m2 katı atık depolama ve makina muhafaza alanına sahip olmuştur.

Konteynerler 1 mm sac duvarları ve kalın profilleri ile hem darbelere karşı dayanıklı hem de yalıtımsız hali ile olası yangınlara karşı yanmaz özelliktedir. Konteynerler önünde geniş kapı alanı, forklift ile kolay yük depolama ve çıkarma için sürgülü brandadan oluşan kapıya sahiptir.