21 Haziran 2019 Cuma

Güvenlik Kulübesi

Güvenlik personeli, gece ve gündüz bekçisi gibi personellerin site güvenliği, firma binası, fabrika yada depo binalarında güvenliği sağlarken ihtiyaç duyduğu güvenlik kabinleridir. Sıcak ve soğuğa dayanıklı yapıları ve 4 taraflı geniş görüş açısına sahip güvenlik kulübeleri sayenizde personelinizden en üst düzeyde verim alabilirsiniz. Hava şartlarından etkilenmeyen güvenlik personeliniz işini en kolay biçimde yaparak sizlere en iyi hizmeti sağlarlar.

Güvenlik kulübeleri polyester mobo, sandviç panel kabin, konteyner kabin gibi standart ekonomik yapı çözümleri ile ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Ayrıca daha kurumsal, şık görünümlü ve firmanıza prestij kazandıran Metropol güvenlik kulübesi ile Alüminyum Kompozit kaplamalı güvenlik kulübeleride tercih edebileceğiniz diğer ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Standart beyaz renk güvenlik kulübe renklerinin yanı sıra kurumsal renginize uygun tonlarda da özel boyama yapmaktayız. Ayrıca alüminyum kompozit kaplamalı kulübeler için özel yöntemle yıllarca dayanıklı özelliğe sahip geniş renk seçeneklerimizde yer almaktadır.



Güvenlik kulübelerinde ısı yalıtımını tercih eden firmalar sandviç panel ürünlerimize yönelmelidir. Tüm diğer güvenlik kabinlerine göre %60'a varan ısı yalıtım sunmaktadır. Aşırı şiddetli yağmurlarda da su baskını olmamasını isteyen firmalar Mobo kabinleri tercih etmelidir. Şık ve kurumsal görüntü tercih eden firmalar ise Metropol ve Alüminyum Kompozit güvenlik kulübelerinden yana tercihini kullanabilirler.

BÜFE yada BİLET GİŞESİ KABİNİ


Güvenlik kulübeleri istenilen her tarafa koyduğumuz sürgülü pencereleri ve etrafını gören yapısı ile aynı zamanda bilet satış gişesi yada büfe olarakta kullanılmaktadır. Yukarı yada yana sürgülü pencere yapısında imal ettiğimiz güvenlik kabinleri bilet satışı yapmak için çok uygundur. Özellikle kısa süreli bilet satışı yapılacak noktalarda hafif yapısı sayesinde kolaylıkla etkinlik alanlarına uygun nakliye çözümleri ile taşıyabilirsiniz.

Güvenlik kulübesini büfe olarak tercih etmek isteyen müşterilerimize özel ürettiğimiz kabinler ilede hem iç ürün yerleşimini hem de dışarıda satış yapmanıza imkan veren özellikleri kabin üzerinde barındırmaktayız. Sürekli sabit bir noktada satış yapacak müşterilerimize Parapet Çatılı Metropol Kulübeleri fazlasıyla önermekteyiz.