18 Nisan 2019 Perşembe

40ft DC Sıfır ISO Yük Konteyneri

Türkiye'nin en büyük yük konteyner tedarikçilerinden Yuvam Konteyner, İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki liman depolarından ve Kocaeli fabrika depolarından sizlere sunduğu 40 FT HC konteynerleri ile ihtiyacınız olan tüm adetlerde yük konteyner temin etmektedir.

Yerli ürün ve ISO standartlı uluslararası yük konteyner ürünleri ile sizlere çözüm sunmaktayız. 4 farklı sertifikamızla ve yılların tecrübesiyle ürettiğimiz yerli yük konteyner ürünler ile tamamen Türk Malı demirden ürettiğimiz ürünlerin kalitesini hissedin. Ayrıca tüm sertifika testlerine sahip ulularası dolaşıma uygun ISO yük konteynerleri dünya çapında ürün sevkiyatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.




Yuvam Konteyner Kiralama ve satış stokları İstanbul ve Kocaeli genelindeki depolarında 40ft HC çok sayıda konteyner stoğuna sahiptir. Firmamızdan yük konteynerlerini satın alabilir veya kiralama için kullanılabilirsiniz. Bizim 40ft yük konteynerlerimiz stok aralıkları rüzgar ve su sıkı konteynerler aracı ve makine depolama için ideal, en seçici ürünlerden oluşmaktadır. Ayrıca marka değerleriniz kapsamında sizin kurumsal renklerinizde yeniden boyayabiliriz ya da sadece ihtiyacınıza uyacak şekilde yeniden boyayabiliriz. Tüm konteynerlerimizin kapıları tamamen kapatılır ve kilitlenebilir, sorunsuz ürünlerdir. Ayrıca farklı ebatlarda da yük konteyneri ihtiyacınız varsa 10ft, 20ft ve 45ft standart boyutlarda ürünlerimizde mevcuttur. Şimdi bizimle iletişime geçin ve işletmenize fayda sağlayacak bir yük konteyner sipariş verin.

DC yük konteynerler, deniz koşullarının sert titizliklerine dayanacak şekilde tasarlanmış yüksek kaliteli kaliteli cor-ten çelik kullanılarak üretilmektedir.

Yeni 45ft, 40ft, 20ft ve 10ft konteynerlerimiz Avrupa ve Çin'de üretilmektedir ve SATILMADAN önce Türkiye'ye bir kargo yolcuğu yapar. Bu, genellikle yeni konteynerleri tanımlamak için kullanılan 'test yolculuğu' terimini açıklar.

Döşeme genellikle 27mm kontraplaktan oluşur.

Dış renk genellikle kırmızı, yeşil veya mavidir.

Denizaşırı nakliye için konteyner gerekiyorsa, CSC sertifika üretim tarihinden itibaren 5 yıl sürer. Üretim Tarihi, Çift kapıdaki plaka üzerinde açıkça belirtilmiştir. CSC sertifikası bu 5 yıllık süreden sonra güncellenebilir.

Yüksek Küp Konteyner Güvenliği

Konteynerinize bir kilit kutusu, yüksek güvenlikli bir asma kilit, boyama ve diğer pek çok ekstra (bir asma kilidi kapatmak için çift kapılarda kaynaklı bir çelik kutu, böylece kurcalamaya karşı dayanıklıdır) sağlanabilir. Nakliye konteyneri değişiklikleri ile ilgili herhangi bir ihtiyacınız yada sorunuz varsa lütfen satış ekibimizle iletişime geçin.

YÜK KONTEYNER BOYUTLARI

Standard - 40 FT Konteyner
DIŞ:
Uzunluk: 12.19 metre (40')
Genişlik:2.44 metre (8')
Yükseklik: 2.59 metre (8'6")
İÇ:
Uzunluk: 12.03 metre
Genişlik: 2.35 metre
Yükseklik: 2.38 metre

YÜK KONTEYNER ÖZELLİKLERİ

Standart - 40ft Konteyner

  • Ağır hizmet tipi playwood kontrplak zeminler
  • Konteyner kapıları kısa tek taraftan
  • Kilitlenebilir ve tamamen hava koşullarına dayanıklı
  • Çeşitli renklerde mevcuttur. Stoktaki ilk renkteki ürün gönderilir.
  • Sıfır, 2. el veya Yenilenmiş hepsi mevcut
  • 40DC veya 40HC mevcut