15 Haziran 2019 Cumartesi

Konteyner Ev

Yaşam konteynerleri ile yapılan konteyner evler kullanıcıları tarafından büyük beğeni ile kullanılmaktadır. Kısa sürede imal edilmesi ve yüksek ısı yalıtım sunması en beğenilen özellikleri arasındadır. Ayrıca konteyner evleri vazgeçilmez yapan bir diğer unsur ise kullanıma hazır olarak fabrikada imal edilmesinden dolayı istenildiği zaman yerini değiştirebilmektesiniz.



Yuvam Konteyner fabrikalarında imalatı yapılan konteyner evinizi vinç, kamyon yada tır kiralayarak adresinize taşıtabilirsiniz. Genellikle vinç yardımı ile kullanmak istediğiniz noktaya indirildiğinde hemen kullanıma hazır durumdadır. Sadece dış elektrik ve su bağlantısını yapmanız yeterlidir.

Konteyner Evinizi Tasarlama Özgürlüğü


Konteyner evler standart olarak 2 oda, tuvalet, banyo ve mutfak dolabından oluşmaktadır. 1 dış kapısı ve 2 adet penceresi mevcuttur. 3x7m ebatına sahiptir ve 21 m2 alana sahiptir. Ama siz bu standartlara bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Hayalinizdeki konteyner evi bir kağıda çizip bize eposta olarak gönderebilirsiniz. Daha geniş ebatlar için 3x8m, 3x9m gibi daha uzun ebatlar seçebilirsiniz. 3. oda ve üzeri istediğinizde ise sizlere 3x9m, 3x10m gibi daha uzun ebatların yanı sıra 3x7m ebatında 2 adet konteynerin yan yana birleştirilmesi ile de imalatını yapmaktayız.

Konteyner evlerde standart ve verandalı çatı seçeneği ile uzun vadede kar ve yağmur gibi soğuk havalardan ve yazların yakıcı sıcaklarından korunma imkanı sunmaktadır.