19 Haziran 2019 Çarşamba

Konteyner Araba Garajı

Konteyner araba garajı son yıllarda popüler bir üründür. Dünyanın çeşitli bölgelerinden memnuniyetle karşılanmaktadır. 3x7m ebatında konteyner garajı veya kabini için de kullanılabilir. Geniş seçeneklere ve çatılı, otomatik kepenkli, çift kapılı şeklinde farklı uygulamaları vardır. Konteyner garajılarınızı standart yaşam konteynerlerinde yada ve modifiye yapılarak yük konteynerinden imalatını yapmaktayız. Farklı özellikler ve özel ebatlar düşünen müşterilerimize modüler yaşam konteynerinden imal ettiğimiz araç garaj konteynerlerini sunmaktayız. Dayanıklılık ve sağlamlık ön planda olsun diyen müşterilerimize de 20ft yük konteynerinden modifiye yaparak araç garaj konteyneri imal etmekteyiz.

Konteynerden imal ettiğimiz araba garajları taşınabilirdir. Yani arazinizdeki istediğiniz noktaya dilediğiniz zaman garaj konteynerinizi taşıyıp tekrar kullanabilirsiniz. Ayrıca yük konteynerinden modifiye olarak imal ettiğimiz garaj konteynerinde ise aracınız içerisinde sabitlenerek dünyanın her noktasına güvenle taşıyabilmektesiniz.


Garaj Konteyner Ürün Avantajları

1. Çatı zihinseldir ve serbestçe merkezileştirilmiş su drenajına göre tasarlanmıştır. Başka herhangi bir su geçirmez işlem gerekmemektedir. Çatıdan sızıntı riskini ortadan kalkar.
2. Çatıdaki su geçirmez sistem, iyi sızdırmazlık etkisi yapar.
3. Isı yalıtımı ve ısı koruma fonksiyonlarına sahiptir.
4. Dayanıklıdır. Genelde makul ateşe dayanıklı kurulum ile 25 yıldır kullanılabilir.
5. Kararlı ve hafif olan hafif çelik yapı çerçevesini kullanır.
6. Yük konteyneri modelimiz yanmaz özelliğe sahiptir.

Ürün Uygulaması

Garaj konteyner, araba garajı olarak kullanılmasının yanı sıra çeşitli işlevlere sahiptir ve ev, süpermarket, telefon kulübesi, tuvalet vb. yerlerde kullanılabilir.