18 Haziran 2019 Salı

Konteyner Ofis

Günümüzün modern mimarisi ve gelişen modüler yaşam konteyner imalat teknolojisi ile konteyner ofis yapılarında göze hoş gelen, kullanışlı ve uzun ömürlü tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Konteyner ofislerde çalışma odaları, satış ofisi, patron odası, personel odası, yemekhane, wc, bekleme odası gibi bir çok farklı ihtiyaca göre alanlar oluşturulabilmektedir. Standart görünüme sahip saclı veya sandviç panelli ofis tasarımlarının yanı sıra metropol tipi tasarıma ve kompozit kaplamalı tasarımlara sahip konteyner ofislerde imal edilmektedir. Standart tip konteynerlerin iç dizayn planları genellikle aynıdır, standart konteyner projeleri sayfamızdan bunları inceleyebilirsiniz. Özel tasarıma sahip bir ofis ihtiyacınız için ise bize ulaşmanız yeterlidir.

Konteyner Ofislerin Genel Özellikleri ve Ofis Konteyer Tasarımları

Modüler yapısı sayesinde her ne kadar istediğiniz her özellikte konteyner ofis imal etmemizin yanı sıra en çok tercih edilen ürünlerin genel özellikleri belirgindir. Genellikle 3x7m ebatı bir çok ofis ihtiyacınızı karşılamaktadır. Tabi bu ebatla kesinlikle sınırlı değilsiniz, daha küçük yada büyük ebatlarda da ofis konteyner imalatınızı yapmaktayız. En çok tek oda tarzında tercih edilmesinin yanı sıra 2 odalı ve mutfaklı ürünlerde diğer tercih edilen ofis ürünlerimizdir.

Şık tasarımı seçenler için imal ettiğimiz Metropol Konteynerler sizlere beton bir yapı görüntüsünü fazlasıyla sunmaktadır. Kurumsal ve resmi görünmek isteyenler için ise Alüminyum Kompozit kaplamalı konteynerler çok dayanıklı ve mükemmel görünen ofisler sunar. Sadece ihtiyacı karşılaması ve ekonomik olmasını tercih eden müşterilerimiz ise Galvaniz saclı ve Sandviç panelli konteyner ofis modellerimiz sizlere göre en ideal seçenektir.


Konteyner ofis imalatı yaptırmak istediğinizde firmamıza ulaşmanız yeterlidir. İletişim sayfamızdan yada info@yuvamkonteyner.com.tr eposta adresimizden fiyat tekliflerini isteyebilirsiniz.

Ayrıca ev olarak bir konteynere ihtiyacınız olduğunda konteyner ofis tasarımlarımız sizlere uygun değilse konteyner ev sayfamızı incelemenizi öneririz.