15 Mayıs 2019 Çarşamba

21 m2 Konteyner Bağ, Bahçe Evi

Bağ, bahçe gibi arazileriniz sizlere yakın olması büyük avantajdır, her zaman gidip ilgilenebilir, içerisine meyve ağaçları, sebze çeşitleri dikip, organik mahsullerini alabilirsiniz. Böylece sağlıklı bir yaşam için doğal beslenerek kendinizi ve ailenizi koruyabilirsiniz. Eğer bağ veya bahçeniz evinize yakın değil ise bu gibi işlemleri yapmak çok ciddi yol masraflarına ve büyük zaman kaybına neden olacaktır. Böylece bağ veya bahçenizden alacağınız verimden daha fazlasını oraya gidip gelmekte harcayacaksınız.

Bağ ve bahçe sahipleri için en uygun çözüm arazinize bir konteyner ev yerleştirmek olacaktır. Böylece bir kaç günlüğüne de gitmeniz gerekmekte olduğu durumlarda sabah gidip akşam tekrar geri dönme telaşında olmazsınız. Konteyner evinizin içerisinde oturma odası, yatak odası, tuvalet, banyo odası ve mutfak tezgahı yer almaktadır.


  1. Konteynerden evler aslında çok ferah ortamlar olabiliyor. Konteynerlerin kolayca şekillendiriliyor olması aslında sizin kendi hayal ettiğiniz bir eve çok kolay sahip olmanızı sağlıyor. Misal, hayalinizde bir ev var ve onu yaptırmak istiyorsunuz, bunun için iyi bir mimara evinizi çizdiriyorsunuz, sonra iyi bir mütahit ve ustalar buluyorsunuz, günler süren inşaat çalışmasından ve masraftan sonra bir ev sahibi oluyorsunuz.

    Ama konteyner ile mimara, mütahite gerek yok. Önce önünüz bir kağıt ve kalem alın, ardından hayal ettiğiniz projeyi çizin, sonra bir konteyner firmasına gidin, sizin için üretip arsanıza birleştirip teslim etsin.

    YanıtlaSil