26 Nisan 2019 Cuma

21m2 İki Odalı, Uygun Fiyatlı Konteyner Ev

Bağ, bahçe, tarla, sahil kenarı gibi ortamlarda günü birlik yada sürekli olarak yaşamak için konteynerler sıkça tercih edilmektedir. Modüler yapı teknolojisinin sunduğu geniş imkanların farkına varan kullanıcılar hem uygun maliyetli olması hem de istenildiği zaman farklı yerlere taşınabilmesi amacıyla konteyner evleri tercih etmektedirler. Konteynerden imal edilen evler, sıradan evlerin sunduğu imkanlarının hepsini sunmakta hatta bazı yönlerden daha fazla avantaj sağlamaktadırlar.

3x7m ebatındaki konteyner ev modeli en çok tercih edilen ebattır. Sizlere 21 m2 kullanım alanı konteyner eviniz, 3-4 arası kişinin yaşayacağı tüm imkanları sunmaktadır. İçerisinde 1 adet oturma odası, 1 adet yatak odası, wc, duş, el yıkama lavabosu ve mutfak tezgahını barındırmaktadır. Konteyner evlerin elektrik ve su tesisatı fabrikada hazır olarak imal edilmektedir. Böylece evinizi kullanacağınız yere indirdiğinizde, direk kullanıma hazırdırlar.

3x7m 21m2 konteyner ev
3x7m 21m2 4 pencereli konteyner ev
3x7m 21m2 konteyner ev
3x7m 21m2 2 dış kapılı konteyner ev


Dış duvarları çizilmeye ve paslanmaya karşı yüksek sağlamlık sağlayan fırın boyalı galvaniz sac kaplamalıdır. İç duvarlarıda kolay temizlenebilen PVC lambiri kaplamalı olarak döşenmiştir. Duvar ısı yalıtımı 4 cm EPS köpük ile sağlanmaktadır. Bu özellikleri en uygun fiyatlı konteyner ev olmasını sağlamaktadır. Standart olarak 2 adet pencereye sahip olan evimizde, isteğinize göre 3 yada 4 pencereli olarakta imalat yapmaktayız. Ayrıca güvenlik ihtiyacı olan durumlarda pencere dışlarına ve kapı etrafına demir korkulukla ek güvenlik sağlanmaktadır.