1 Mart 2019 Cuma

Prefabrik Evler

Prefabrik evler üretmek enerji ve kaynak tasarrufu sağlayan bir üretim yöntemidir. Üretimimizde bulunan birkaç kimyasalları ve üretim tekniğini kullanarak ısı yalıtımda en iyi kaliteyi yakalamaktayız. Prefabrik bina evleri herhangi bir tehlikeli emisyon içermez, kaliteli ses ve ısı yalıtımı sunar. Kaliteli ses yalıtımı özelliği sayesinde, çevremizdeki ne hayvanlar ne de insanlar için rahatsız edici ses gürültüsü oluşturmaz.

Prefabrik ev elemanları ve hacimleri inşa ettiğimizde, aile bireyleriniz için iyi bir yaşama ortamı oluşturma fırsatınız var. Ailenizin doğru ve kaliteli yaşama imkanı ve iyi ergonomi ile ilgili birçok ihtiyacını karşılamaktayız. Bir evde ihtiyacınız olan tüm ortamları rahatlıkla sunabilmekteyiz. Yatak odası, oturma odası, teras, balkon, veranda, mutfak, WC, duş, mutfak gibi birçok alanı prfabrik evlerde kolayca oluşturmaktayız.





Prefabrik yapılarda kat sınırı da yaşamazsınız. 5 kat yüksekliğe kadar kaliteli ve kullanışlı prefabrik ev inşa etmemizin yanı sıra müşterilerimiz en çok tek katlı ve çift katlı olarak evler yaptırmayı tercih etmektedir. Ortalama kullanım ömürleri bakımındanda sizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Ortalama 40 ila 70 yıl kullanım ömrü olmaktadır ve bu süre binanızı kullanım ve ilgilenmeye göre 100 yıla kadar uzayabilmektedir.

Yuvam Prefabrik markası olan Prefabrik Yapı kalitesiyle ürettiğimiz ve adresinizde inşaa ettiğim prefabrik ev modellerimizi görmek ve incelemek için web sitemizi ziyaret etmeye beklemekteyiz.

https://www.prefabrikyapi.info 

Siding Kaplamalı Prefabrik Ev


Standart betopanlı ve  sandiviç panel duvarlara sahip prefabrik evler sizlere sıradan geliyorsa eğer dışı siding kaplamalı çözümlerimiz ile sizlerin fazlasıyla beğenisi kazanacaktır. Prefabrik evin kurulumunu tamamladıktan sonra usta ekibimiz kısa sürede prefabrik binanzın dışına Amerikan Siding kaplamasını yaparak hem ısı yalıtımını daha da artırmakta, hem yağmur ve kara karşı daha fazla güvence vermekte hem de görünüm kalitesini fazlasıyla artırmaktadır.