11 Mart 2019 Pazartesi

Özel Sızdırmaz Prefabrik Depo Binası

Prefabrik yapılar esnek ve kullanışlı olarak bir çok alanda kullanılabilmektedir. Prefabrik yapı bileşenleri ile ihtiyacınıza özel, şartlara uygun biçimde şekillendirilebilen bir çok argüman bulunmaktadır. Bu argümanları kullanarak teknik şarnamelere uygun yapılar uzman ekipler tarafından kolaylıkla inşaa edilebilirler. Özellikle depo binalarında, şantiye yapılarında çokça tercih edilen prefabrik teknolojisi ile aklınıza gelmeyecek bir çok farklı tipte bina yapılabilmektedir.



Sızdırmaz prefabrik depo binaları özel kimyasalların yada zarar görmemesi gereken ürünlerin depolanacağı durumlarda gerekli bir prefabrik yapı türüdür. Başta tarihi eserler gibi çok kıymetli malzemelerinde korunacağı alanlar olmak üzere bir çok ürününüzü sızdırmaz prefabrik depo binalarında muhafaza edebilirsiniz. Sızdırmaz özel kaplaması ve malzemesi ile içeri ve dışarsının hava geçiş temasını rahatlıkla kesebilmekteyiz. Korunması gereken ürünleriniz sızdırmaz depo içerisinde iken içerisine özel koruyucu gaz salınımı yaparak muhafazayı üst seviyede sağlayabilmekteyiz. Böylece dışarı ile irtibatı kesik olan depo binasında yer alan ürünler yıllarca güvenle korunmaya devam edilmektedirler.Topkapı Sarayı içerisinde son olarak tamamladağımız argon gazlı sızdırmaz prefabrik depo projemizi Ocak 2019'ta başarıyla tamamlayıp teslim etmiş bulunmaktayız. Depo içerisinde yer alan datacenter odası, personel odası, özel koruma odası, ana depo odası gibi bölümlerden oluşan prefabrik depoda ayrıca nakliye araçlarının geçişini sağlayacak köprü yolu ile depo içerisine girmesini sağlayacak çiftli yüksek ve geniş kapısı ile tüm ihtiyaca özel bir yapı ortaya çıkarmış bulunmaktayız.Özel korumalı prefabrik yapılarda sizlere özel teklif sunmak ve projeleriniz hakkında fiyat ve yapım bilgisi almak için bizlerle iletişime geçiniz.

Yuvam Konteyner olarak sizlere Yuvam Prefabrik markamız ile özel prefabrik yapı projelerinizde kaliteli ve uzman ekip ile hizmet vermekteyiz.